Image

کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

طرز تهیه کوکوی اسفناج,افطار بیماران دیابتی


اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم .مواد لازم :

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
تره فرنگی 2 عدد
اسفناج تازه 175 گرم
تخم مرغ 5 عدد
پیازچه 4 عدد
سبزی کوکو 150 گرم (حدود 3 مشت)
گردو 20 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


طرز تهیه :
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود 3 قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.منبع : idpcf.com


منبع :
بر چسب ها :

افطار بیماران دیابتی

,

طرز تهیه کوکوی اسفناج

,

پخت غذاهای رژیمی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

آشنایی با انواع سحری

,

پخت سحری

,

طرز تهیه افطاری های سبک

,

طرز تهیه کوکوی اسفناج رژیمی

,

پخت کوکوی اسفناج

,

مواد لازم برای کوکوی اسفناج

,

بهترین افطاری بیماران دیابتی

,

طرز تهیه کوکوی اسفناج افطار بیماران دیابتی

,