Image

طرز تهیه شیرینی هندوانه

تهیه شیرینی هندوانه,شیرینی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه شیرینی هندوانه

مدت زمان آماده سازی : 75 دقیقه
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
کل زمان پخت : 85 دقیقه


مواد لازم برای شیرینی هندوانه :

کره 150 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی هندوانه :
ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.


این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه و به مدت 10 دقیقه می پزیم.منبع : ashpaz-bashi.ir


منبع :
بر چسب ها :

پخت شیرینی هندوانه

,

شیرینی هندوانه

,

طرز تهیه شیرینی با هندوانه

,

شیرینی مخصوص شب یلدا

,

طرز تهیه شیرینی های میوه ای

,

نحوه پخت شیرینی هندوانه

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه پخت انواع شیرینی

,

درست کردن انواع شیرینی

,

درست کردن شیرینی هندوانه

,

تهیه شیرینی هندوانه

,

شیرینی هندوانه پخت شیرینی هندوانه

,