Image

طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای,مواد لازم برای نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای


مواد لازم برای نان خامه ای :

آرد 200 گرم
آب 400 گرم
روغن مایع 80 الی 100 گرم
شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ 5 عدد


طرز تهیه نان خامه ای:
ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت 5 الی 7 دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله 5 سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت 210 اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.


دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

پخت نان خامه ای,درست کردن نان خامه ای

این خمیرمون که تخم مرغ زدیم و آماده هست

آموزش درست کردن نان خامه ای, طرز تهیه نان خامه ای خانگی

این هم ماسوره زده آماده برای رفتن داخل فر

تصاویر نان خامه ای,آموزش مرحله ای پخت نان خامه ای

این هم خامه فرم گرفته


برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با 150 گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود.

مواد لازم برای نان خامه ای, درست کردن خامه نان خامه ای

پشت نان خامه ای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم

درست کردن نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای

این هم آماده شده نان خامه ای ها


گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه نان خامه ای

,

درست کردن نان خامه ای

,

پخت نان خامه ای

,

آموزش درست کردن نان خامه ای

,

نحوه درست کردن نان خامه ای

,

سایت آشپزی

,

آموزش شیرینی پزی

,

آموزش مرحله ای پخت نان خامه ای

,

تصاویر نان خامه ای

,

طرز تهیه نان خامه ای خانگی

,

درست کردن خامه نان خامه ای

,

مواد لازم برای نان خامه ای

,

پخت نان خامه ای درست کردن نان خامه ای طرز تهیه نان خامه ای

,