Image

راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری چیست

رازهای پخت فلافل,نحوه خوشمزه شدن فلافل


6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کندفلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه جات است. این غذا در خاورمیانه و به ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است. _ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود._ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید._ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد._ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید._ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.
_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.منبع : khorasannews.com


منبع :
بر چسب ها :

نحوه خوشمزه شدن فلافل

,

رازهای پخت فلافل

,

نکات مهم پخت فلافل

,

مواد لازم برای تهیه فلافل

,

نحوه پخت فلافل خانگی

,

راز خوشمزه شدن فلافل

,

علت خوشمزه شدن فلافل خانگی

,

ادویه مخصوص فلافل

,

تکنیک های پخت فلافل

,

رازهای پخت فلافل نحوه خوشمزه شدن فلافل

,