Image

طرز تهیه توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان

طرز درست کردن توپک خرمایی,توپک خرمایی

این توپک های خرمایی برای تزیین سفره افطارتان بی نظیر هستند!!


خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید.مواد لازم برای توپک های خرمایی :

* خرما 250 گرم
گردوی خرد شده ریز 100 گرم
پسته خرد شده ریز 100 گرم
بادام خرد شده ریز 100 گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین مقداری


* خرما : ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )


طرز تهیه توپک خرمایی :
خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را ورز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.


پسته، بادام و گردو خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست کنید.
این گلوله ها را درون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.نکته : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید.منبع : seemorgh.com


منبع :
بر چسب ها :

طرز درست کردن توپک خرمایی

,

درست کردن توپک خرمایی

,

طرز تهیه توپک خرمایی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

توپک خرمایی مخصوص افطار

,

نکاتی برای تهیه توپک خرمایی

,

طرز تهیه دسرهای خرمایی ماه رمضان

,

مواد لازم برای توپک خرمایی

,

توپک خرمایی

,

طرز تهیه توپک خرمایی درست کردن توپک خرمایی طرز درست کردن توپک خرمایی

,