Image

طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

آموزش شیرینی عید,درست کردن دسر بادام و پسته

دسر بادام و پسته دسری مقوی که برای سفره عیدتان فوق العاده می شود


دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.مواد لازم برای دسر بادام و پسته :

کره 75 گرم
پودر بادام 200 گرم
شکر 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) 150 میلی لیتر
مغز بادام خرد شده 8 عدد
مغز پسته خرد شده 10 عدد


طرز تهیه دسر بادام و پسته :
کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.

منبع : iec.behdasht.gov.ir


منبع :
بر چسب ها :

آموزش شیرینی عید

,

شیرینی شب عید

,

دسر بادام و پسته

,

انواع شیرینی مخصوص عید نوروز

,

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

,

طرز تهیه دسرهای نوروزی

,

شیرینی نوروز 95

,

مدل شیرینی عید نوروز

,

طرز تهیه شیرینی خشک برای عید

,

عکس شیرینی های عید

,

عکس های شیرینی های خوشمزه عید 95

,

تزئینات شیرینی عید

,

طرز تهیه شیرینی ساده برای عید

,

شیرینی خشک برای عید

,

دستور پخت شیرینی عید

,

تهیه دسر بادام و پسته

,

تزیین شیرینی عید

,

درست کردن دسر بادام و پسته

,

دسر بادام و پسته شیرینی شب عید آموزش شیرینی عید

,