Image

طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

طرز تهیه مرغ پنجابی,نحوه پخت مرغ پنجابی

طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

غذای هندی

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره 2 قاشق سوپخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پباز رنده سده و آب گرفته 1 عدد
سیر 5 حبه
زنجبیل تازه 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق سوپخوری
زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده 1 عدد
ران مرغ 2 عدد

طرز تهیه مرغ پنجابی :

کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا 5 دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و 40 دقیقه بپزد.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه مرغ پنجابی

,

پخت مرغ پنجابی

,

مرغ پنجابی

,

پخت غذاهای هندی با مرغ

,

طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

,

مواد لازم برای مرغ پنجابی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع مرغ

,

نحوه پخت غذاهای فرنگی

,

نحوه پخت مرغ پنجابی

,

مرغ پنجابی پخت مرغ پنجابی طرز تهیه مرغ پنجابی

,