Image

طرز تهیه کروکت برنج

درست کردن کروکت برنج,نحوه پخت کروکت برنج

طرز تهیه کروکت برنج

مواد لازم برای کروکت برنج :

برنج 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک و زرچوبه مقداری
گوشت یا مرغ چرخ کرده 200 گرم
پیاز سرخ کرده 1 عدد
زرشک 2 قاشق غذاخوری
کشمش 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد کرده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کروکت برنج :

برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

در این فاصله هم مواد میانی را آماده می کنیم. گوشت یا مرغ چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده کمی زرشک و کشمش و جعفری و رب گوجه، فلفل، نمک و زرچوبه می زنیم.

از مواد برنجی گلوله های کوچک برداشته کف دست صاف کرده از مواد گوشتی داخل آن می گذاریم و به شکل بیضی می پیچیم و بعد داخل روغن داغ که فقط کف تابه را بگیرد سرخ می کنیم.

نکته برای تهیه کروکت برنج :

• لازم نیست غرق روغن شود چون تمام مواد پخته شده است.

• این غذا بیشتر برای استفاده بهتر از برنج باقی مانده از وعده های قبل کاربرد زیاد دارد.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن کروکت برنج

,

پخت کروکت برنج

,

کروکت برنج

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز درست کردن کروکت برنج

,

طرز تهیه انواع کروکت

,

طرز تهیه کروکت برنج

,

نکاتی برای پخت کروکت برنج

,

طرز پخت کروکت برنج

,

مواد لازم برای کروکت برنج

,

نکاتی برای تهیه کروکت برنج

,

نحوه پخت کروکت برنج

,

کروکت برنج پخت کروکت برنج درست کردن کروکت برنج

,