Image

طرز تهیه گبولی گوشت

نحوه پخت گبولی گوشت,درست کردن گبولی گوشت

طرز تهیه گبولی گوشت

امروز یک غذا از هرمزگان داشتیم. گبولی گوشت که واقعا خوشمزه بود.

این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است. این غذا با مرغ هم پخته می شود.

طرز تهیه گبولی گوشت :

اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.

گوشت پخته را تفت می دهیم. سیب زمینی خلالی را سرخ می کنیم. پیاز خلالی را سرخ می کنیم و پودر لیمو عمانی روی آن می ریزیم. نخود را که از قبل پختیم، هم کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه می زنیم. کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفته، تفت می دهیم. (من کشمش نریختم این سلیقه ای است ) وقتی برنج را کشیدیم مواد را روی آن می ریزیم، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج می ریزیم.

امیدوارم خوشتان بیاید.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

نحوه پخت گبولی گوشت

,

طرز پخت گبولی گوشت

,

گبولی گوشت

,

گبولی گوشت هرمزگانی

,

مواد لازم برای گبولی گوشت

,

پخت غذاهای محلی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه پخت گبولی گوشت غذای محلی هرمزگان

,

طرز تهیه گبولی گوشت

,

درست کردن گبولی گوشت

,

گبولی گوشت طرز پخت گبولی گوشت نحوه پخت گبولی گوشت

,