Image

طرز تهیه حلیم اراکی

پخت حلیم اراکی,نحوه پخت حلیم اراکی

طرز تهیه حلیم اراکی

مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

بلغور گندم 1 پیمانه
آب قلم یا آب معمولی 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده 1 پیمانه

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

پخت حلیم اراکی

,

طرز تهیه حلیم اراکی

,

حلیم اراکی

,

روش پخت حلیم اراکی

,

مواد لازم برای حلیم اراکی

,

طرز درست کردن حلیم اراکی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه پخت حلیم

,

طرز تهیه انواع حلیم

,

نحوه پخت حلیم اراکی

,

حلیم اراکی طرز تهیه حلیم اراکی پخت حلیم اراکی

,