Image

طرز تهیه ته بریان

نحوه پخت ته بریان,طرز پخت ته بریان

طرز تهیه ته بریان

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

پیاز 1 عدد
روغن یک تا 2 قاشق سوپخوری
مرغ 4 تکه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب دو لیوان
بادمجان 3 تا 4 عدد
آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب نارنج یا لیمو به میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه ته بریان :

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل را با 2 لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید. روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.

نکته:

* این دستور 50 گرم کربوهیدرات، 75 گرم پروتئین، 170 گرم چربی و 2030 کیلوکالری انرژی دارد.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

نحوه پخت ته بريان

,

درست کردن ته بريان

,

ته بريان

,

طرز تهیه غذا با مرغ و بادمجان

,

پخت غذا با بادمجان

,

مواد لازم برای ته بريان

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز درست کردن ته بريان

,

طرز تهیه ته بريان

,

طرز پخت ته بريان

,

ته بريان درست کردن ته بريان نحوه پخت ته بريان

,