Image

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

پخت پیراشکی پنیری,طرز پخت پیراشکی پنیری

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

مواد لازم برای پیراشکی پنیری :

تخم مرغ (کوچک) 2 عدد
سرشیر 150 گرم
ماست یک دوم پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
آرد 3 پیمانه
برگ جعفری (ریز خرد شده) به مقدار لازم
شبت (ریز خرد شده) به مقدار لازم
پنیر فتا به مقدار لازم
دانه کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی پنیری :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).

برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.

آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.

پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

پخت پیراشکی پنیری

,

درست کردن پیراشکی پنیری

,

پیراشکی پنیری

,

طرز تهیه پیراشکی پنیری

,

مواد لازم برای تهیه پیراشکی پنیری

,

تهیه پیراشکی پنیری

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نکاتی برای تهیه پیراشکی پنیری

,

طرز پخت پیراشکی پنیری

,

پیراشکی پنیری درست کردن پیراشکی پنیری پخت پیراشکی پنیری

,