Image

طرز تهیه مانی پلو

درست کردن مانی پلو,طرز درست کردن مانی پلو

طرز تهیه مانی پلو

از غذاهاى سنتى دامغان مى باشد و بسیار پرانرژی، هم با گوشت و هم مرغ پخته می شود.

مواد لازم برای مانی پلو :

مرغ 500 گرم
برنج 3 لیوان
لپه یک لیوان
کشمش پلویی و زرشک و رشته پلویى به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه ،زیره سیاه و زعفران مقداری

طرز تهیه مانی پلو :

در قابلمه ای یک تا دو قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. گوشت یا مرغ را در روغن کمی تفت می دهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم، پس از 1 تا 2 دقیقه دو لیوان آب به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد لپه را با دو لیوان آب می جوشانیم تا تقریبا پخته شود برنج را داخل آب جوش می ریزیم چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم گفتنی است که این پلو تقریباً زعفرانی است هنگام کشیدن در دیس لابه لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و سطح روی برنج را برنج ساده می ریزیم تا بتوان طبق سلیقه تزئین کرد.

در صورت دلخواه هنگام دم کردن برنج، زیره را روی آن می ریزیم.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن مانی پلو

,

پخت مانی پلو

,

مانی پلو

,

مواد لازم برای مانی پلو

,

نحوه درست کردن مانی پلو

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع پلو

,

نحوه پخت مانی پلو

,

طرز درست کردن مانی پلو

,

مانی پلو پخت مانی پلو درست کردن مانی پلو

,