Image

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

درست کردن سوپ تمبر هندی,مواد لازم برای سوپ تمبر هندی

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 60 دقیقه

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

گشنیز (ساطوری خرد شده) یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده) یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
سیر (له شده) 2 حبه
موز سبز (خردشده) 2 عدد
فلفل چیلی (خرد شده) 1 عدد
پودر زیره سبز 1 قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز 2 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت 2/5 پیمانه
عصاره تمبر هندی یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کنجد یک سوم پیمانه

طرز تهیه سوپ تمبر هندی :

روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبر هندی (از قبل داخل کاسه ای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.

منبع : masterchefmag.com


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن سوپ تمبر هندی

,

پخت سوپ تمبر هندی

,

سوپ تمبر هندی

,

نحوه درست کردن سوپ تمبر هندی

,

طرز تهیه انواع سوپ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه سوپ تمر هندی

,

نکاتی برای پخت سوپ تمبر هندی

,

مواد لازم برای سوپ تمبر هندی

,

سوپ تمبر هندی پخت سوپ تمبر هندی درست کردن سوپ تمبر هندی

,