Image

طرز تهیه خورش گردو

درست کردن خورش گردو,نحوه پخت خورش گردو

طرز تهیه خورش گردو

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1:30

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم
گردو (4 پرشده) 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زرشک 2 قاشق سوپخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش گردو :

داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.

منبع : masterchefmag.com


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن خورش گردو

,

طرز تهیه خورش گردو

,

روش پخت خورش گردو

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع خورش

,

طرز تهیه انواع خورش با گردو

,

نحوه درست کردن خورش گردو

,

سایت آشپزی

,

طرز درست کردن خورش گردو

,

مواد لازم برای خورش گردو

,

طرز پخت خورش گردو

,

نحوه پخت خورش گردو

,

روش پخت خورش گردو طرز تهیه خورش گردو درست کردن خورش گردو

,