Image

طرز تهیه آلبالو خشکه

راهنمای خشک کردن آلبالو, طرز تهیه آلبالو خشکه

طرز درست کردن آلبالو خشکه

طرز تهیه آلبالو خشکه :

ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه 125، 10 دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت کم کم نمک بپاشید حدودا 2 ساعتی طول می کشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.

یک کم آبدار باشد بهتر است.

نمک آن را در چند مرحله آخر تست می کنیم به ذائقه خودمان بستگی دارد.

آلبالوهای نارس تلخ می شوند پس حتما آن ها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود آبدار بماند بهتر است.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه آلبالو خشکه

,

تهیه آلبالو خشکه

,

درست کردن آلبالو خشکه

,

راهنمای خشک کردن آلبالو

,

طرز درست کردن آلبالو خشکه

,

نکاتی برای تهیه آلبالو خشکه

,

مواد لازم برای آلبالو خشکه

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

تکنیک های درست کردن آلبالو خشکه

,

درست کردن آلبالو خشکه تهیه آلبالو خشکه طرز تهیه آلبالو خشکه

,