Image

طرز تهیه حلیم شیر خامه

پخت حلیم شیر خامه,درست کردن حلیم شیر خامه

طرز تهیه حلیم شیر خامه

مواد لازم برای حلیم شیر خامه :

گوشت گوسفند بدون استخوان 500 گرم
گندم پوست گرفته 500 گرم
آب یک لیتر
شیر دو لیتر
خامه 200 گرم
نمک به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه حلیم شیر خامه :

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می کنیم. بعد از این که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.

گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه می دهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.

دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه حلیم شیر خامه

,

حلیم شیر خامه

,

طرز پخت حلیم شیر

,

نحوه پخت حلیم شیر خامه

,

طرز پخت حلیم شیر خامه

,

پخت حلیم شیر خامه

,

مواد لازم برای حلیم شیر خامه

,

طرز پخت حلیم

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع حلیم

,

طرز درست کردن حلیم شیر خامه

,

نحوه درست کردن حلیم شیر خامه

,

درست کردن حلیم شیر خامه

,

حلیم شیر خامه طرز تهیه حلیم شیر خامه پخت حلیم شیر خامه

,