Image

طرز تهیه جواهر پلو

طرز پخت جواهر پلو,درست کردن جواهر پلو

طرز تهیه جواهر پلو

مواد لازم برای 7 نفر :

برنج 5 پیمانه
فیله مرغ 500 گرم
کره 150 گرم
پوست پرتقال خلال و شیرین شده 2 پیمانه
خلال پسته 1 پیمانه
خلال بادام 1 پیمانه
زرشک 1/2 پیمانه
زعفران آب کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
روغن به مقدار لازم
شکر 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه جواهر پلو :

ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم.

زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.

در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.

برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم و در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد.

در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک روی برنج را تزیین می کنیم.

سایر نکات

* بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

* به جای مرغ می توانید از گوشت هم استفاده کنید.

* 10 دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکه ای فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری کره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار می دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می کنید.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز پخت جواهر پلو

,

پخت جواهر پلو

,

جواهر پلو

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

پخت انواع پلو

,

طرز تهیه انواع پلو

,

روش پخت جواهر پلو

,

نکاتی برای پخت جواهر پلو

,

مواد لازم برای تهیه جواهر پلو

,

طرز درست کردن جواهر پلو

,

درست کردن جواهر پلو

,

جواهر پلو پخت جواهر پلو طرز پخت جواهر پلو

,