Image

طرز تهیه کوکو مکزیکی

درست کردن کوکو مکزیکی,نحوه پخت کوکو مکزیکی

طرز تهیه کوکو مکزیکی

مواد لازم برای کوکو مکزیکی :

سیب زمینی آبپز سه عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ سه عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 150 گرم
فلفل دلمه به مقدار لازم
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت دلخواه
نمک و ادویه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوکو مکزیکی :

سیب زمینی آب پز و پیاز متوسط و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

کوکو مکزیکی,پخت کوکو مکزیکی

سیب زمینی آب پز و پیاز و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را هم بزنید

نکته :

گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای را تفت داده در صورت دلخواه یک قاشق رب اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید اصل این کوکو باید تند باشد.

کف ماهیتابه یک لایه از مواد ریخته و در صورت دلخواه پنیر را ریخته و مخلوط گوشتی را روی سطح مواد ریخته و با یک دم کنی درب ظرف را ببندید.

طرز پخت کوکو مکزیکی, مواد لازم برای کوکو مکزیکی

کف تابه یک لایه از مواد ریخته و پنیر و مخلوط گوشتی را روی آن ریخته و با دم کنی درب ظرف را ببندید

نکته :

اگر دم کنی نگذارید کامل پخته نمی شود.

به مدت زمان نیم ساعت زیر تابه شعله ملایم باشد تا مغز پخت شود.

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی گذاشته و پانزده دقیقه دیگر زمان پخت دهید.

نکاتی برای پخت کوکو مکزیکی,مراحل پخت کوکو مکزیکی

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی بگذارید

نکته :

بعد از پخت تکه کرده و برگردانید تا طرف دیگر مواد پخته شود.

این کوکو را می توانید به اشکال مختلف درست کنید.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن کوکو مکزیکی

,

پخت کوکو مکزیکی

,

کوکو مکزیکی

,

نکاتی برای پخت کوکو مکزیکی

,

مواد لازم برای کوکو مکزیکی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت انواع کوکو

,

طرز تهیه غذاهای فرنگی

,

مراحل پخت کوکو مکزیکی

,

طرز پخت کوکو مکزیکی

,

نحوه پخت کوکو مکزیکی

,

کوکو مکزیکی پخت کوکو مکزیکی درست کردن کوکو مکزیکی

,