Image

طرز تهیه شفدرز پای یا پای چوپان

درست کردن شفدرز پای یا پای چوپان,نحوه درست کردن شفدرز پای یا پای چوپان

طرز تهیه شفدرز پای یا پای چوپان

مواد لازم برای شفدرز پای یا پای چوپان :

سیب زمینی پخته 3 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1عدد بزرگ
قارچ ربع کیلو (بیشتر)
فلفل دلمه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
رب گوجه به مقدار لازم
ادویه های دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه شفدرز پای یا پای چوپان :

سیب زمینی را پخته پوره می کنیم یک کم نمک و آویشن و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم. گوشت را با پیاز ریز شده تفت می دهیم ادویه های دلخواه و رب گوجه را اضافه می کنیم یک کم که سرخ شد آب می ریزیم تا کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

قارچ خرد شده درشت با فلفل دلمه را تفت می دهیم و با روغن کم سرخ می کنیم. حالا داخل ظرف دلخواه لایه اول گوشت لایه بعد قارچ و فلفل دلمه و بعد یک لایه کلفت پنیر و لایه آخر سیب زمینی را که به شکل گلوله کوچک درآورده ایم و می چینیم.

سس بشامل :

1 و نیم قاشق آرد را تفت می دهیم یک کره 50 گرمی اضافه می کنیم یک کم که سرخ شد یک لیوان شیر اضافه کرده هم می زنیم تا سس غلیظ شود بعد سه قاشق خامه به آن اضافه می کنیم.

حالا سس را روی مواد داخل ظرف ریخته و داخل فر از قبلا گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. 5 دقیقه هم گریل را روشن می کنیم.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن شفدرز پای یا پای چوپان

,

پخت شفدرز پای یا پای چوپان

,

شفدرز پای یا پای چوپان

,

درست کردن شفدرز پای

,

پخت شفدرز پای

,

نحوه درست کردن شفدرز پای یا پای چوپان

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت پای چوپان

,

شفدرز پای یا پای چوپان پخت شفدرز پای یا پای چوپان درست کردن شفدرز پای یا پای چوپان

,