Image

طرز تهیه کوکو بادمجان مخصوص

طرز تهیه کوکو بادمجان,کوکو بادمجان و قارچ

طرز تهیه کوکو بادمجان مخصوص

مواد لازم برای کوکو بادمجان مخصوص :

بادمجان 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
سیر چند حبه
قارچ مقداری

طرز تهیه کوکو بادمجان مخصوص :

اول از همه باید بگویم که من همیشه برای سرخ کردن بادمجان از ماست استفاده می کنم یعنی اینکه بامجان ها را بعد از ورقه ورقه کردن یا حلقه ای خرد کردن داخل یک ظرف ماست می ریزم و بادمجان ها را به مدت یک ربع داخل آن قرار می دهم و بعد از یک مدت به کمک دستم ماست را از بادمجان ها پاک می کنم (بادمجان را بین دو انگشت می کشم تا ماست داخل ظرف بریزد و ماست آن پاک شود) سپس داخل روغن سرخ می کنم این طوری هم یک بادمجان خوشمزه داریم هم اینکه با روغن خیلی کم کل بادمجان ها سرخ شدن.

حالا سیر را داخل ظرفی کاملا می کوبیم (می دانید که طعم سیر له شده با رنده شده کاملا متفاوت است و من طعم له شده آن را می پسندم) و بادمجان های سرخ شده را هم اضافه و با هم می کوبیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی جدا کاملا می زنیم تا از لختگی در بیاید و به بادمجان و سیر اضافه کردم و کنار گذاشتم.

حالا ادویه های مخصوص خودم را اگر نداشتید هم مشکلی پیش نمی آید کمی تخم گشنیز پودرشده، پودرموسیر، نعنا خشک پودرشده، گوجه خشک و نمک و فلفل را اضافه می کنم.

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و قارچهای ورقه شده را داخل ماهیتابه چیدم یک دقیقه زمان به آن دادم تا کمی تغییر رنگ بدهد حالا مواد کوکو را آرام روی قارچ ها می ریزم و کاملا صاف می کنم و در ماهیتابه را می گذاریم تا سرخ شود بعد از سرخ شدن هم برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

حالا ما یک کوکو بادمجان خاص و متفاوت داریم که طعم آن بی نظیر است امیدوارم درست کنید و بپسندید.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه کوکو بادمجان

,

طرز پخت کوکو بادمجان مخصوص

,

کوکو بادمجان مخصوص

,

طرز درست کردن کوکو بادمجان

,

نحوه پخت کوکو بادمجان

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع کوکو

,

روش های پخت کوکو بادمجان

,

پخت کوکو بادمجان و قارچ

,

طرز پخت کوکو بادمجان

,

مواد لازم برای پخت کوکو بادمجان

,

کوکو بادمجان و قارچ

,

کوکو بادمجان مخصوص طرز پخت کوکو بادمجان مخصوص طرز تهیه کوکو بادمجان

,