Image

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

درست کردن استرامبولی ایتالیایی,طرز پخت استرامبولی ایتالیایی

دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه است که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست می شود. استرامبولی دستورهای متفاوتی دارد و بعضی ها آن را با کالباس و به صورت رولتی درست می کنند.

مواد لازم برای استرامبولی ایتالیایی :

اسفناج 50 گرم
جعفری 4 شاخه
سیر 2 حبه
فلفل تند 8 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
آرد 250 گرم
ماست یونانی 220 گرم
سس پیتزا 200 گرم
پنیر موزارلا رنده شده 150 گرم
کره 250 گرم

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی :

اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.

کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت 6 الی 7 دقیقه تفت بدهید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد اندازه بگیرید و کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید. بقیه آرد را با ماست، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چایخوری نمک داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید.

استرامبولی ایتالیایی,پخت استرامبولی ایتالیایی

گوشت ها را سرخ کنید و خمیر را به دستور بالا آماده کنید

سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نشوید آنقدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد. بعد از این که خمیر نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید و در اندازه های مستطیل 6 در 10 دربیاورید.

درست کردن استرامبولی, نحوه پخت استرامبولی

خمیر را در اندازه های مستطیل 6 در 10 دربیاورید

خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیرها 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد 2 قاشق غذاخوری سس بریزید.

طرز تهیه انواع غذاهای ایتالیایی,دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی

مواد آماده را روی خمیر بریزید

کناره های خمیر را در فاصله های 1 سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت بدهید. استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید و دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بعد از 5 دقیقه سرو کنید.

طرز پخت استرامبولی ایتالیایی, مواد لازم برای استرامبولی ایتالیایی

کناره های خمیر را در فاصله های 1 سانتیمتری برش بزنید و مانند شکل تا بزنید

اگر دوست داشتید می توانید آن را با چاقو برش بزنید سس باقیمانده را روی آن بریزید و با جعفری تزئین کنید.

منبع : bedunim.ir


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن استرامبولی ایتالیایی

,

پخت استرامبولی ایتالیایی

,

استرامبولی ایتالیایی

,

نحوه پخت استرامبولی

,

درست کردن استرامبولی

,

دستور تهیه استرامبولی ایتالیایی

,

طرز تهیه استرامبولی

,

مواد لازم برای استرامبولی ایتالیایی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع غذاهای ایتالیایی

,

طرز پخت استرامبولی ایتالیایی

,

استرامبولی ایتالیایی پخت استرامبولی ایتالیایی درست کردن استرامبولی ایتالیایی

,