Image

طرز تهیه آبگوشت قنبید

پخت آبگوشت قنبید,درست کردن آبگوشت قنبید

طرز تهیه آبگوشت قنبید

کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برای آبگوشت قنبید :

گوشت گوسفند 650 گرم
کلم قمری دو عدد
پیاز خرد کرده یک عدد
نخود و لوبیا سفید 150 گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده 2 عدد
زردچوبه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه آبگوشت قنبید:

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

منبع : مجله تندرستی - bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

پخت آبگوشت قنبید

,

آبگوشت قنبید

,

طرز تهیه آبگوشت کلم قمری

,

طرز تهیه آبگوشت قنبید

,

طرز تهیه انواع آبگوشت

,

نحوه پخت آبگوشت قنبید

,

طرز پخت آبگوشت قنبید

,

مواد لازم برای آبگوشت قنبید

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

پخت آبگوشت کلم قمری

,

نحوه درست کردن آبگوشت قنبید

,

درست کردن آبگوشت قنبید

,

آبگوشت قنبید طرز تهیه آبگوشت قنبید پخت آبگوشت قنبید

,