Image

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه,طرز درست کردن کوفته ترخون و مرزه

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:

گوشت چرخ کرده بدون چربی 500 گرم
برنج 150 گرم (1 پیمانه)
لپه 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
سبزی معطر و خردکرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید)

350 گرم

ترخون و مرزه 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل کرده 1 قاشق چایخوری
آلو بخارای خیس کرده 200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس کوفته :

روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه :

گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، کاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره کاملاً ورز دهید.

اینک از مواد کوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس کوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام کار، شعله را ملایم کنید و درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید.

روش تهیه سس کوفته :

در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن که آب کاملاً جوشید، سس آماده است.

یادآوری: یادتان باشد که آب، باید روی تمام کوفته ها را بپوشاند.

منبع : shooroshirin.ir


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

,

پخت کوفته ترخون و مرزه

,

کوفته ترخون و مرزه

,

طرز تهیه انواع کوفته

,

مواد لازم برای کوفته ترخون و مرزه

,

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه

,

نحوه پخت کوفته ترخون و مرزه

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت انواع کوفته

,

درست کردن کوفته ترخون و مرزه

,

طرز درست کردن کوفته ترخون و مرزه

,

کوفته ترخون و مرزه پخت کوفته ترخون و مرزه طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

,