Image

طرز تهیه آش آلبالو

درست کردن آش آلبالو,نحوه پخت آش آلبالو

طرز تهیه آش آلبالو

مواد لازم برای آش آلبالو :

لوبیا چیتی 70 گرم
عدس 200 گرم
لپه 50 گرم
برنج 75 گرم
سبزی ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته 300 گرم
نعناداغ 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسه ی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.

منبع : shooroshirin.ir


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن آش آلبالو

,

پخت آش آلبالو

,

آش آلبالو

,

روش های پخت آش آلبالو

,

نکاتی برای پخت آش آلبالو

,

مواد لازم برای تهیه آش آلبالو

,

تکنیک های پخت آش آلبالو

,

شیوه پخت آش آلبالو

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

روش های پخت انواع آش

,

پخت انواع آش

,

طرز تهیه انواع آش

,

نحوه درست کردن آش آلبالو

,

طرز تهیه آش آلبالو

,

نحوه پخت آش آلبالو

,

آش آلبالو پخت آش آلبالو درست کردن آش آلبالو

,