Image

طرز تهیه کباب مغولی

مواد لازم برای کباب مغولی,طرز درست کردن کباب مغولی

طرز تهیه کباب مغولی

مواد لازم برای کباب مغولی برای 4 نفر :

کره 4 قاشق سوپخوری
زنجبیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
راسته یا فیله گوساله خلالی خردکرده 400 گرم
هویج خلالی خردکرده 2 عدد
تره فرنگی خردکرده 2 ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردکرده 2 پیمانه
کدوی خلالی خردکرده 1 عدد
کلم برگ خلالی خردکرده 1 پیمانه
جوانه ماش 1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس کنجد برای کباب مغولی :

دانه کنجد 3 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردکرده 3 ساقه
سویا سس 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
روغن کنجد 5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کباب مغولی :

کره را در تابه بریزید و روی حرارت آب کنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، کدو، کلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

روش تهیه سس کنجد: دانه های کنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بکوبید تا کمی نرم شود. سپس سرکه سفید، شکر، پیازچه، سویا سس، سرکه بالزامیک، سیر و روغن کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

منبع : shooroshirin.ir


منبع :
بر چسب ها :

مواد لازم برای كباب مغولی

,

طرز تهیه كباب مغولی

,

كباب مغولی

,

مواد لازم برای تهیه كباب مغولی

,

نحوه درست کردن كباب مغولی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

درست کردن انواع کباب

,

آموزش پخت انواع کباب

,

طرز تهیه سس كنجد

,

تهیه سس كنجد

,

درست کردن كباب مغولی

,

طرز درست کردن كباب مغولی

,

كباب مغولی طرز تهیه كباب مغولی مواد لازم برای كباب مغولی

,