Image

طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مواد لازم برای ترشی لبو و ترب, نحوه انداختن ترشی لبو و ترب

برای خوشمزه تر شدن ترشی لبو و ترب، یک قاشق سس سویا به آن اضافه کنید

مواد لازم : برای 16 نفر

لبو بزرگ 4 عدد
ترب سفید بزرگ 2 عدد
نمک 4 قاشق چایخوری
سرکه سیب به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو و ترب :

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت 48 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.نکات:
بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و 1قاشق شکر به آن اضافه کنید.


توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.

منبع : novinzi.com


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن ترشی لبو و ترب

,

ترشی لبو و ترب

,

تکنیک های انداختن ترشی

,

نکاتی برای درست کردن ترشی لبو و ترب

,

نحوه انداختن ترشی لبو و ترب

,

درست کردن انواع ترشی

,

نکاتی برای انداختن ترشی

,

مواد لازم برای ترشی لبو و ترب

,

ترشی لبو و ترب درست کردن ترشی لبو و ترب

,