Image

آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف

شناخت ادویه های متفاوت,انواع ادویه ه

برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید

ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

ادویه گوشت: برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید. (دقت کنید هرگز بیشتر از 4 گرم جوزهندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود).

ادویه مرغ: برای انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از 20 نوع ادویه است استفاده کنید.

ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی هست و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش تهیه می شود.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

شناخت ادویه های متفاوت

,

آشنایی با انواع ادویه ها

,

ادویه غذاهای مختلف

,

طرز تهیه ادویه سوپ

,

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

,

مواد لازم برای ادویه مرغ

,

درست کردن ادویه سوپ

,

نکته های مهم آشپزی

,

پخت غذا با انواع ادویه

,

نکته هایی برای پخت انواع غذا

,

انواع ادویه ها

,

ادویه غذاهای مختلف آشنایی با انواع ادویه ها شناخت ادویه های متفاوت

,