Image

آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

معمولا تصور همه ما این است که مرغ راحت ترین غذایی است که می توانیم برای راحت کردن خودمان درست کنیم. مرغ ها داخل قابلمه، کمی آب و یک کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ اینقدرها هم که فکر می کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش را دارد و یکسری اشتباهات که خیلی ها مرتکب می شوند.

اشتباهاتی در پخت مرغ, نکاتی برای پخت مرغ

هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید

اشتباهاتی در اصول پختن مرغ

هنگام خرید مرغ باید کنار آن ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ را هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

در آب نمک نخواباندن گوشت

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

شیوه پخت مرغ,اصول پخت مرغ

قبل از پختن مرغ آن را چند ساعت در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید

پختن مرغ از طرف غلط

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

راهنمای پخت مرغ, راه و روش پخت مرغ

فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است

دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و … با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

همیشه بعد از پخته شدن مرغ 10 دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

فنون پخت مرغ,آشنایی با فنون پخت مرغ

همیشه بعد از پخته شدن مرغ 10 دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید

منبع : bedunim.ir


منبع :
بر چسب ها :

اشتباهاتی در پخت مرغ

,

اصول پخت مرغ

,

پخت مرغ

,

بهترین روش پخت مرغ

,

تکنیک های پخت مرغ

,

روش پخت مرغ

,

آشنایی با نکات آشپزی

,

آشنایی با فنون پخت مرغ

,

فنون پخت مرغ

,

راه و روش پخت مرغ

,

راهنمای پخت مرغ

,

روش های غلط پخت مرغ

,

شیوه پخت مرغ

,

نکاتی برای پخت مرغ

,

پخت مرغ اصول پخت مرغ اشتباهاتی در پخت مرغ

,