Image

طرز تهیه ترافل نارگیل

پخت ترافل نارگیل,درست کردن ترافل نارگیل

طرز درست کردن ترافل نارگیل

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

میزان سرو: حدود 25 عدد

مواد لازم ترافل نارگیل :

پودر نارگیل 200 گرم
پودر شکر 70 گرم
خامه 100 میلی لیتر
کره 70 گرم
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

پخت ترافل نارگیل

,

طرز تهیه ترافل نارگیل

,

ترافل نارگیل

,

طرز تهیه انواع شیرینی

,

طرز تهیه انواع ترافل

,

طرز درست کردن ترافل نارگیل

,

مواد لازم برای تهیه ترافل نارگیل

,

نحوه درست کردن ترافل نارگیل

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

درست کردن ترافل نارگیل

,

ترافل نارگیل طرز تهیه ترافل نارگیل پخت ترافل نارگیل

,