Image

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

پخت سوپ گردو و خامه,نحوه پخت سوپ گردو و خامه

نحوه پخت سوپ گردو و خامه

سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که می توانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :

آب مرغ 4 الی 5 پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم:

کره 2 قاشق سوپخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز تازه یک الی 2 عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه :

آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

پخت سوپ گردو و خامه

,

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

,

سوپ گردو و خامه

,

طرز تهیه انواع سوپ

,

نحوه درست کردن سوپ گردو و خامه

,

نکاتی برای تهیه سوپ گردو و خامه

,

مواد لازم برای تهیه سوپ گردو و خامه

,

طرز پخت سوپ گردو و خامه

,

آموزش پخت انواع سوپ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه پخت سوپ گردو و خامه

,

سوپ گردو و خامه طرز تهیه سوپ گردو و خامه پخت سوپ گردو و خامه

,