Image

طرز تهیه آش امام قزوین

پخت آش امام,آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

مواد لازم برای آش امام :

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی 1 کیلوگرم
آب قلم 2 پیمانه یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
لوبیا قرمز 1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
برنج 2 پیمانه
پیاز سرخ شده 2 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

نکته برای تهیه آش امام قزوین :

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.

این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.

حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.

طرز تهیه آش امام قزوین :

ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

بعد در قابلمه ای جداگانه 3 لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگ تر می شود. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.

منبع : bia2matbakh.loxblog.com


منبع :
بر چسب ها :

پخت آش امام

,

طرز تهیه آش امام

,

آش امام

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت آش امام قزوین

,

آش امام قزوین

,

نحوه پخت انواع آش

,

نحوه پخت آش امام قزوین

,

طرز تهیه انواع آش

,

نکاتی برای تهیه آش امام قزوین

,

مواد لازم برای تهیه آش امام

,

آش امام طرز تهیه آش امام پخت آش امام

,