Image

طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز

درست کردن کوکیز پسته,نحوه درست کردن کوکیز پسته

طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

مواد لازم برای کوکیز پسته :

کره نرم 115 گرم
شکر قهوه ای 115 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل 100 گرم
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
خلال پسته 100 گرم
مربای زردآلو 100 گرم

طرز تهیه کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.

خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.

کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن کوکیز پسته

,

طرز تهیه کوکیز پسته

,

کوکیز پسته

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزِی

,

شیرینی های خانگی مخصوص نوروز

,

درست کردن شیرینی های نوروزی

,

مواد لازم برای تهیه کوکیز پسته

,

کوکیز پسته شیرینی مناسب عید نوروز

,

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

,

نکاتی برای تهیه کوکیز پسته

,

مراحل درست کردن کوکیز پسته

,

طرز درست کردن کوکیز پسته

,

نحوه درست کردن کوکیز پسته

,

کوکیز پسته طرز تهیه کوکیز پسته درست کردن کوکیز پسته

,