Image

طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش

شیرینی پسته و کشمش مخصوص عید نوروز,طرز پخت شیرینی پسته و کشمش

طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش

مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش :

کره 100 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
آرد 125 گرم
جوپرک 125 گرم
پسته تست و خرد کرده 100 گرم
کشمش 100 گرم

روش تهیه شیرینی پسته و کشمش :

فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.

در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

شیرینی شیرینی پسته و كشمش مخصوص عید نوروز

,

پخت شیرینی شیرینی پسته و كشمش

,

شیرینی شیرینی پسته و كشمش

,

طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

,

مواد لازم برای پخت شیرینی پسته و كشمش

,

نحوه درست کردن شیرینی شیرینی پسته و كشمش

,

طرز پخت شیرینی شیرینی پسته و كشمش

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

شیرینی های ویژه عید نوروز

,

طرز تهیه انواع شیرینی

,

طرز تهیه شیرینی های نوروزی

,

طرز تهیه شیرینی شیرینی پسته و كشمش شیرینی نوروزی

,

شیرینی شیرینی پسته و كشمش پخت شیرینی شیرینی پسته و كشمش شیرینی شیرینی پسته و كشمش مخصوص عید نوروز

,