Image

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی گردویی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

شکلات شیری 100 گرم
کره 100 گرم
پودر شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو 100 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
آرد 200 گرم
گردو به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه شیرینی گردویی

,

پخت شیرینی گردویی

,

شیرینی گردویی

,

سایت آشپزی

,

نکاتی برای تهیه شیرینی گردویی

,

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی

,

طرز پخت شیرینی گردویی

,

نحوه درست کردن شیرینی گردویی

,

آموزش آشپزی

,

تکنیک های پخت شیرینی گردویی

,

شیوه پخت شیرینی گردویی

,

شیرینی گردویی ویژه عید نوروز

,

شیرینی گردویی مخصوص عید

,

شیرینی گردویی پخت شیرینی گردویی طرز تهیه شیرینی گردویی

,