Image

طرز تهیه شور با کلم و هویج

درست کردن کلم شور, طرز تهیه شور با کلم و هویج

طرز تهیه شور با کلم و هویج

به نظر من از بین همه ی ترشی ها، شور یک چیز دیگر است آن تردی که کلم و هویج و کرفس دارند وقتی زیر دندانتان می آیند حرف ندارند، اصلا مزه غذاها وقتی همراه شور خورده می شوند چند برابر خوشمزه تر می شود. پس حالا که پاییز است و کلم و هویج هم فراوان است دست به کار شوید و یک شور خوشمزه خانگی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شور کلم و هویج :

گل کلم 1 کیلو
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 300 گرم
خیار قلمی 500 گرم
فلفل سبز حدود 100 گرم
سیر 2 بوته
ترخون تازه 200 گرم
سرکه سفید به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه شور کلم و هویج :

در ابتدا کلم ها را گل گل از هم جدا کرده و بعد از اینکه آن ها را خوب شستیم روی یک پارچه تمیز آن ها را پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند.

حالا کرفس و هویج ها را هم شسته حلقه حلقه می کنیم و می گذاریم تا خشک شوند. حلقه های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشند.

می توانید فلفل سبز ها را خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنید و مقداری هم که استفاده می کنید باز به سلیقه خودتان بستگی دارد حالا فلفل سبزها و خیارها را هم می شویید و می گذارید تا کاملا خشک شوند در صورتی که خیار را قلمی انتخاب کنید دیگر احتیاجی به خرد کردن آن ها نیست و می توانید درسته داخل شور از آن ها استفاده کنید.

در نهایت ترخون را هم می شوییم و می گذاریم خشک شود در صورتی که کمی از برگ های تازه کرفس هم داخل شورمان استفاده کنیم شور ما خوش طعم تر و خوش عطر تر می شود. احتیاجی نیست تا ترخون و برگ کرفس را خرد کنیم.

حالا باید شور آب را آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافی است به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بگذاریم تا آب بجوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد سرکه سفید را اضافه می کنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافی است. حالا شعله گاز را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا حدود یک ربع زمان بگذرد تا شور آب از حرارت اولیه بیفتد.

حالا دبه های تمیز و خشک خودمان را انتخاب می کنیم و صیفی جات و سبزیجاتمان را داخل آن می چینیم یادتان نرود تا سیر را هم داخل دبه ها بگذارید برای طعم دهی بهتر می توانید سیر و فلفل را از وسط نصف کنید.

یک نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید به آن توجه کنید این است که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشند.

حالا دبه را با شور آب پرمی کنیم تا خوب روی مواد را بگیرد و بعد در دبه را محکم می بندیم و برای مدت یک روز داخل محیط آشپزخانه آن را می گذاریم. بعد از یک روز در دبه را باز می کینم و اگر باز به شور آب احتیاج بود داخل دبه ها می ریزیم و بعد دبه ها را یک جای خنک می گذاریم.

بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضر است و می توانیم نوش جان کنیم.

منبع : 2nafare.com


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن کلم شور

,

کلم شور

,

طرز تهیه کلم شور

,

نحوه درست کردن انواع شور

,

طرز درست کردن انواع ترشی و شور

,

مواد لازم برای تهیه کلم شور

,

شور با کلم و هویج

,

مواد لازم برای تهیه شور با کلم و هویج

,

طرز تهیه انواع شور

,

نحوه درست کردن شور با کلم و هویج

,

تهیه شور با کلم و هویج

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه شور با کلم و هویج

,

طرز تهیه کلم شور کلم شور درست کردن کلم شور

,