Image

طرز تهیه سوپ پیازچه

پخت سوپ پیازچه,نحوه پخت سوپ پیازچه

نحوه پخت سوپ پیازچه

مواد لازم برای سوپ پیازچه :

آب مرغ یک لیوان
پیازچه 200 گرم
قارچ 150 گرم
هویج دو عدد
جو پرک 1/5 پیمانه
شیر یک لیوان (دلخواه)
خامه سه قاشق سوپخوری (دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پیازچه :

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را می توان در صورت تمایل اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

نکته:

اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.

اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.

این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.

اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

پخت سوپ پیازچه

,

تهیه سوپ پیازچه

,

سوپ پیازچه

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه درست کردن سوپ پیازچه

,

طرز پخت سوپ پیازچه

,

طرز درست کردن سوپ پیازچه

,

طرز تهیه انواع سوپ

,

مواد لازم برای سوپ پیازچه

,

نکاتی برای تهیه سوپ پیازچه

,

نحوه پخت سوپ پیازچه

,

سوپ پیازچه تهیه سوپ پیازچه پخت سوپ پیازچه

,