Image

طرز تهیه ترشی مارچوبه

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

مواد لازم برای ترشی مارچوبه :

مارچوبه 400 گرم
شبت تازه 6 عدد
آب 5 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو 2 الی 3 عدد
سیر 2 حبه
سرکه 2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.

تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

منبع : bartarinha.ir


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن ترشی مارچوبه

,

طرز تهیه ترشی مارچوبه

,

ترشی مارچوبه

,

شیوه درست کردن ترشی مارچوبه

,

تهیه انواع ترشی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

درست کردن انواع ترشی

,

طرز تهیه انواع ترشی

,

روش های درست کردن ترشی مارچوبه

,

روش تهیه ترشی مارچوبه

,

نکاتی برای تهیه ترشی مارچوبه

,

مواد لازم برای ترشی مارچوبه

,

نحوه درست کردن ترشی مارچوبه

,

ترشی مارچوبه طرز تهیه ترشی مارچوبه درست کردن ترشی مارچوبه

,