Image

طرز تهیه نان لواش خانگی

شما با ما هستید در آشپزی آسان با آموزش رایگان در مورد " طرز تهیه نان لواش خانگی" ، با همراهی ما از دانش آشپزی لذت ببرید
نحوه درست کردن نان لواش, مواد لازم برای تهیه نان لواش

طرز تهیه نان لواش در خانه

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی :

آرد 2 لیوان
خمیر مایه یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم به مقدار کافی حدودا یک لیوان
روغن سه قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان لواش خانگی:

در ظرف مناسبی آرد الک شده + نمک + خمیر مایه را مخلوط کرده و شکر (می توانید خمیر مایه را قبلا به عمل آورده بعد اضافه نمایید) سپس روغن و آب ولرم (در حدی که فقط گرم باشه کافی است) را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد. حدودا 10 دقیقه ورز داده بعد رویش را دستمال کشیده و 1 ساعتی در جای گرم استراحت می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.

بعد دوباره چند دقیقه ورز داده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته چانه درست کرده چانه ها را درسینی که آرد پاشیده ایم قرار داده رویشان را پوشانده حدودا 5 دقیقه استراحت می دهیم.

چانه ها را روی سطحی که آرد پاشی کرده ایم با وردنه نازک باز کرده. یک تابه نسوز (من از تابه جنس روحی استفاده کردم و آن را وارونه روی اجاق گاز گذاشتم) را روی گاز گرم کرده خمیر باز شده را با دو دست برداشته و روی تابه قرار داده یک طرف آن که پخت برگردانده و طرف دیگر را نیز می پزیم.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

. طرز تهیه نان لواش خانگی
منبع :
بر چسب ها :

نحوه درست کردن نان لواش

,

طرز درست کردن نان لواش

,

طرز تهیه نان لواش

,

طرز تهیه انواع نان

,

شیوه درست کردن نان لواش

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نکاتی برای تهیه انواع نان

,

درست کردن انواع نان خانگی

,

درست کردن نان لواش خانگی

,

طرز تهیه نان لواش خانگی

,

مواد لازم برای تهیه نان لواش

,