Image

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

شما با ما هستید در آشپزی آسان با آموزش رایگان در مورد " طرز تهیه ژله خامه ای هلویی" ، با همراهی ما از دانش آشپزی لذت ببرید
طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی,مواد لازم برای تهیه ژله خامه ای هلویی

طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی

مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری

ژله هلوی 2 بسته 170 گرمی (340 گرم می شود)
پودر ژلاتین 14 گرم یا 1و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش 1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
شیرعسل حدود 397 گرم
هلو اسلایس شده حدود 425 گرم

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی :

1 بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و 1-2 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از 45 دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، 1 پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

بعد حدود 30 دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از 45 دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود 5 دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (30 دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

. طرز تهیه ژله خامه ای هلویی
منبع :
بر چسب ها :

درست کردن ژله خامه ای هلویی

,

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

,

نحوه درست کردن ژله خامه ای

,

طرز تهیه ژله خامه ای

,

دسر ژله خامه ای هلویی

,

طرز تهیه انواع ژله

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

درست کردن انواع دسر با ژله

,