طرز تهیه خیار شور
Image

طرز تهیه خیار شور

درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی


مواد لازم :

خیار قلمی 2 کیلو
نمک 1 لیوان
برگ کرفس 200 گرم
شوید 200 گرم
فلفل سبز تند 5 عدد
ترخون 300 گرم
سیر 1 بوته
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آب و سرکه به مقدار لازم


طرز تهیه :

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

منبع : irancook.ir


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن خیار شور

,

خیار شور

,

طرز تهیه شور و ترشیجات

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

مواد لازم برای تهیه خیار شور

,

نکته های درست کردن خیار شور خانگی

,

نکاتی برای تهیه خیار شور

,

نحوه درست کردن خیار شور

,

خیار شور خانگی

,

تهیه خیار شور خانگی

,

خیار شور درست کردن خیار شور

,