طرز تهیه قارچ کنسروی
Image

طرز تهیه قارچ کنسروی

طرز تهیه کنسرو قارچ,قارچ کنسروی

طرز تهیه کنسرو قارچ

این قارچ برای انواع ساندویچ ها و پیتزاها مورد استفاده است طرز تهیه آن بسیار راحت است و خیلی هم خوشمزه است.

قارچ ها را تمیز بشویید خرد کنید آب را جوش بیاورید یک قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید در صورت تمایل می توانید زردچوبه هم بزنید که رنگ قارچ هایتان یک مقدار زرد شود که وقتی قارچ ها را داخل غذا ریختیم قشنگ باشند، قارچ ها را داخل آب جوش می ریزیم 7 تا 10 دقیقه ای جوش بخورد سپس آن را خاموش می کنیم و می ریزیم داخل آبکش ولی مقداری از آبش را نگه می داریم تا بتوانیم قارچ ها را داخل آن بریزیم و در یخچال به راحتی به مدت دو الی سه هفته نگهداری کنیم.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه کنسرو قارچ

,

کنسرو قارچ

,

تهیه قارچ کنسروی

,

طرز تهیه انواع کنسرو

,

پخت قارچ کنسروی

,

درست کردن کنسرو قارچ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

نحوه درست کردن کنسرو قارچ

,

قارچ کنسروی

,

تهیه قارچ کنسروی کنسرو قارچ طرز تهیه کنسرو قارچ

,