طرز تهیه دلمه بِه
Image

طرز تهیه دلمه بِه

پخت دلمه به, درست کردن دلمه به

طرز تهیه دلمه بِه

طرز تهیه دلمه به :

پیاز و گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس کردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (کشمش، زرشک، گردو خرد شده) هرکدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

سر بِه را جدا کنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی کنید (طوری که به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر کنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

طرز تهیه سس دلمه به :

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ کنید و فلفل و نمک و کمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را که از داخلش خارج کردید، سرکه و کمی شکر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه کنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقیقه بپزد، موقع سرو کمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتی به را خالی کردید داخل کمی سرکه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

* می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ کنید.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

پخت دلمه به

,

طرز تهیه دلمه به

,

دلمه به

,

نحوه درست کردن دلمه به

,

طرز درست کردن دلمه به

,

طرز پخت دلمه به

,

نحوه پخت دلمه به

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت دلمه بِه

,

دلمه بِه

,

طرز تهیه انواع دلمه

,

مواد لازم برای دلمه به

,

درست کردن دلمه به

,

دلمه به طرز تهیه دلمه به پخت دلمه به

,