طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل
Image

طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل

طرز تهیه مربا پرتقال,نحوه درست کردن مارمالاد پرتقال


مواد لازم :

پرتقال 2 کیلو
لیمو 1 عدد
فلفل قرمز تازه تند 3-4 عدد
شکر 2 پیمانه


طرز تهیه :
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2 لیتر کمترک برسد.کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 - 20 دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 - 2 بار هم بزنید. مقدار فلفل را طبعا ً می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را تند درست می کنند.

منبع : sooran.com


منبع :
بر چسب ها :

نحوه درست کردن مارمالاد پرتقال

,

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

,

طرز تهیه انواع مارمالاد

,

طرز تهیه انواع مربا

,

پخت مربا پرتقال

,

مواد لازم برای مارمالاد پرتقال

,

طرز تهیه مربا پرتقال

,

مارمالاد پرتقال و فلفل

,

طرز تهیه مارمالاد پرتقال نحوه درست کردن مارمالاد پرتقال

,