Image

طرز تهیه خورش بادمجان با ورژن جدید

پخت خورش بادمجان,درست کردن خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش بادمجان با ورژن جدید:

بادمجان ها را حلقه و سرخ کرده گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه کاری مخلوط کرده ورز می دهیم.

بعد مثل کتلت کوچک سرخ می کنیم.

رب گوجه و کمی سماق را مخلوط می کنیم و روی گوشت های در حال سرخ شدن می ریزیم تا کمی رب تفت داده شود.

بعد هم کمی آب جوش می ریزیم و ١٥ دقیقه زمان می دهیم تا پخته شود.

حالا بادمجان های سرخ شده رو بوسیله ی خلال دندان یکی زیر و یکی روی گوشت قرار می دهیم و می گذاریم کمی دیگر پخته و بعد تزیین می کنیم.

گردآوری : بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

پخت خورش بادمجان

,

طرز تهیه خورش بادمجان

,

خورش بادمجان

,

انواع پخت خورش بادمجان

,

خورش بادمجان با گوشت قلقلی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع خورش

,

روش پخت خورش بادمجان

,

درست کردن خورش بادمجان

,

خورش بادمجان طرز تهیه خورش بادمجان پخت خورش بادمجان

,