طرز تهیه بورک برنج و مرغ
Image

طرز تهیه بورک برنج و مرغ

درست کردن بورک برنج و مرغ, نحوه درست کردن بورک برنج و مرغ

طرز تهیه بورک برنج و مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 1:25 دقیقه

مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

برنج یک و یک دوم پیمانه
سینه مرغ نصف یک عدد
نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه
جعفری (ساطوری شده) 1 پیمانه
نمک وفلفل به میزان لازم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

روش پخت بورک برنج و مرغ :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول های آماده را ابتدا درون تخم مرغ (با چنگال در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

منبع : masterchefmag.com


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن بورک برنج و مرغ

,

پخت بورک برنج و مرغ

,

بورک برنج و مرغ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع بورک

,

طرز درست کردن بورک برنج و مرغ

,

مواد لازم برای بورک برنج و مرغ

,

نحوه پخت بورک برنج و مرغ

,

نکاتی برای پخت بورک برنج و مرغ

,

طرز تهیه انواع غذا با مرغ

,

جدیدترین روش پخت برنج و مرغ

,

نحوه درست کردن بورک برنج و مرغ

,

بورک برنج و مرغ پخت بورک برنج و مرغ درست کردن بورک برنج و مرغ

,