طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
Image

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

سیب زمینی 1 کیلوگرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک دوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) 1 قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

قارچ (خرد شده) 300 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز (ریز خرد شده) 1 عدد
شبت (خرد شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع : kermany.com


منبع :
بر چسب ها :

پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

,

نحوه پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

,

دلمه قارچ و سیب زمینی

,

نحوه درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

,

طرز تهیه دلمه سیب زمینی

,

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز پخت انواع دلمه

,

طرز تهیه انوع دلمه

,

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی

,

درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

,

دلمه قارچ و سیب زمینی نحوه پخت دلمه قارچ و سیب زمینی پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

,