طرز تهیه موساکای هویج و مرغ
Image

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ,درست کردن موساکای هویج و مرغ

طرز پخت موساکای هویج و مرغ

مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :

هویج حلقه ای خرد کرده 5 عدد متوسط
سینه مرغ خرد کرده 1 عدد
قارچ ورقه ای خرد کرده 250 گرم
فلفل دلمه ای خرد کرده 1 عدد
کره یا روغن 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :

کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.

نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :

برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.

منبع : shooroshirin.ir


منبع :
بر چسب ها :

طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

,

پخت موساکای هویج و مرغ

,

موساکای هویج و مرغ

,

طرز پخت موساکای هویج و مرغ

,

طرز تهیه انواع غذا با مرغ

,

مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ

,

سایت آشپزی

,

آموزش آشپزی

,

طرز تهیه انواع غذا با مرغ و هویج

,

نحوه درست کردن موساکای هویج و مرغ

,

درست کردن موساکای هویج و مرغ

,

موساکای هویج و مرغ پخت موساکای هویج و مرغ طرز تهیه موساکای هویج و مرغ

,