طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
Image

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت

درست کردن بلالوت,مواد لازم برای بلالوت

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی

دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.

مواد لازم برای بلالوت یا بلالیت :

ورمیشل نصف بسته
شکر 1/4 پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت :

ابتدا ورمیشل را داخل آب جوش می ریزیم تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداریم چون شکر آب می اندازد و ورمیشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر می پاشیم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته دیگش هستم که کاراملی شده با شکر.

طرز تهیه بلالوت,طرز پخت بلالوت

طرز پخت بلالوت یا بلالیت

گردآوری: بخش آشپزی


منبع :
بر چسب ها :

درست کردن بلالوت

,

طرز پخت بلالوت

,

طرز تهیه بلالوت

,

مواد لازم برای بلالیت

,

طرز تهیه بلالیت

,

پخت بلالوت

,

طرز تهیه دسرهای هندی

,

طرز تهیه انواع دسر

,

آموزش آشپزی

,

نحوه درست کردن بلالوت

,

نحوه پخت بلالوت

,

مواد لازم برای بلالوت

,

طرز تهیه بلالوت طرز پخت بلالوت درست کردن بلالوت

,