روش نگهداری و ذخیره دانه های قهوه
Image

روش نگهداری و ذخیره دانه های قهوه

راهنمای نگهداری از دانه های قهوه,نگهداری و ذخیره قهوه

برای حفظ عطر دانه های قهوه بهتر است آنها را درون کیسه های زیپ دار بریزید

• هنگامی که دانه های تازه قهوه را خریداری می کنید، به میزان مصرف خود در طول دو تا سه هفته توجه داشته باشید. اگر تصور می کنید که در عرض دو هفته نمی توانید 350 گرم قهوه را تمام کنید، پس بهتر است بسته بندی های کوچک تر یعنی 250 یا 200 گرمی خریداری کنید.

• بسیاری از مردم، قهوه را درون همه کیسه ای که خریداری کرده اند نگهداری می کنند، اما برای حفظ عطر این دانه ها بهتر است آنها را درون کیسه های زیپ دار بریزید.

• البته بهتر از کیسه، قرار دادن آن درون شیشه مرباست زیرا دسترسی و استفاده راحت تری نیز دارد.

• اما از همه بهتر، استفاده از محفظه های مخصوص نگهداری قهوه است زیرا درب آنها به گونه ای طراحی شده که هیچ گونه هوائی داخل ظرف نمی شود. به این ترتیب مطمئن خواهید بود که رطوبت به دانه های قهوه نفوذ نمی کند و بافت و عطر خود را به طور کامل حفظ می کنند.

• پس از بسته بندی قهوه، لازم است که آن را در یک فضای تاریک و خنک نگهداری کنید. برای داشتن بهترین عطر و طعم هم، همان موقع که قصد نوشیدن قهوه را دارید، آن را آسیاب و دم کنید.

گردآوری: بخش اسرارخانه داری


منبع :
بر چسب ها :

راهنمای نگهداری از دانه های قهوه

,

نگهداری و ذخیره دانه های قهوه

,

روش نگهداری از قهوه

,

نکاتی برای نگهداری از قهوه

,

روش های نگهداری از قهوه

,

راههای نگهداری از قهوه

,

نگهداری و ذخیره قهوه

,

روش نگهداری از قهوه نگهداری و ذخیره دانه های قهوه راهنمای نگهداری از دانه های قهوه

,